24.9.14

Ahkera oppii eniten

Parhaiten opimme käyttämään omaa tietokonetta käyttämällä sitä. Jos konne on yksinäisenä ja orpona kaapissa tai hyllyssä, ei ole siitä meille suurta hyötyä. Koneen käyttäjälle tulee useinkin ongelmia, jolloin kaipaa apua. Hyvä avunlähde monissa tapauksissa on F1 takana olevat ohjeet. Niitä kannataa katsoa ja mahdollisesti googlettamalla löytyy lisää apua. Seuraava vaihe on kysyä joltakin ystävältä ja vasta sitten lähteä etsimään järeämpää palvelua. Kukaan ei näissä asioissa ole ainakaan alussa mikään mestari, mutta tekemällä oppii, siksi sitä omaa konetta kannattaa käyttää miluummin päivittäin.
Ahkeralla FB-käyttäjällä saattaa olla kaverilistassa sellaisia henkilöitä joita ei millään enää tavoita, tai he ovat niin passiivisia, ettei ystävyydestä ole enää mitään jäljellä. Sellaiset henkilöt joutavat poistettaviksi ja se käy kätevästi kun noudatat ylläolevan ohjetta.

Ystävät kommentoikaa tänne mitä asioita halauat ensi viikolla keskusteltavan. Se voisi olla vaikka näitä some sovellusten kokeilua tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän: