9.12.14

Netin kautta voi käydä kauppaa

Kuva Palokan kirjaston aulatiloissa olevasta näyttelystä.

Joulu on ja lähellä, vuosi on pian vaihtumassa. Vuoden aikana on opittu yhdessä, etsitty ratkaisuja mieltä askarrutrtaviin ongelmiin. Jos aina ei ole ollut niin tiivistä opiskelua, niin ainakin yhdessä olo on antanut uusia virikkeita ja toivottavasti myös intoa ja halua hyväksikäyttää sitä omaa tietokonetta. Pieni aivovoimistelu ei ole pahasta, koska se tekee hyvää.

Tänään puhuimme paljon ihan vain niitä näitä, mutta myös tutustuimme Huuto.net ja Tori.fi palveleluiden kaupalliseen maailmaan. Noiden palveluiden kautta voi ostaa mieleisiään asioita, mutta ei pidä aina vain ostaa, jos on mahdollista myyden luopua jostakin itselleen tarpeettomasta.

Pääsääntöisesti osto ja myynti on turvallista, mutta tietty varovaisuus ei pahasta ole. Ilmaista lounasta ei ole", siksi on varottava, jos joku tuote on aivan liian halpa ollakseen totta. Yleensä se ei ole silloin totta! On se harmittavaa jättää ostamatta, jos tuntuu, että tuossa se olisi, mutta silti siinä voi olla koira haudattuna.

Ensi tiistain kokoontuminen on tämän vuoden viimeinen, mutta ilmeisesti jatkamme samalla mallilla tammikuussa, jos kiinnostuneita nörttejä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän: