29.9.15

Syksy on kaunista aikaa



—Windows 10 on tuttu ja helppokäyttöinen, ja se muistuttaa Windows 7:ää muun muassa aloitusvalikon suhteen. Se käynnistyy ja herää lepotilasta nopeasti, siinä on entistä enemmän integroituja tietoturvatoimintoja ja se on suunniteltu toimimaan oikein sinulla jo olevien ohjelmien ja laitteiden kanssa

Yllä oleva on lainaus Windowsin sivulta, enkä ainakaan minä osaa sanoa, että siinä olisi mitään hankalaa tai vaikeasti opittavaa. Olen päivittänyt omaan kannettavaan koneeseen kympin siinä olleen 8.1 version tilalle. Hyvin tämä (10) minusta toimii. Tämän lisäksi minulla on kohta viisi vuotta vanha pöytäkone, johon en onnistunut kymppiä lataamaan. Lataus keskeytyi ja kone palautui automaattisesti takaisin siinä olevaan Windos7 käyttöjärjestelmään.

Olen päättänyt, että tuohon koneeseen en enää edes yritä kymppiä asentaa, sillä seiskaa ylläpidetään vielä viisi vuotta. Tuskin pidän tuota konetta vuoteen 2020 saakka, joten käytän siinä olevaa käyttöjärjestelmää, kunnes luovun koneestani ja vaihdan sen uuteen.


Jos jostakin siltä tuntuu, ettei nyt halua heti siirtyä kympin käyttäjäksi ei siihen kukaan tai mikään pakota. Jos seiska on tuttu etkä halua uutta opetella niin sen käyttöä voi huoletta jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän: